Bloc - Recreasocialmedia

Vaya al Contenido

10 Consells bàsics per publicar a Facebook

Recreasocialmedia
Publicado por en SEO ·
Tags: postspublicacionsSEOfacebook
10 Consells bàsics per publicar a Facebook

Ja he creat una pàgina a Facebook, i ara què?1- El teu negoci és online?, és un negoci local?, ets una persona pública?, ofereixes algun servei?... Identificat d’una forma exacte per poder definir una millor estratègia.2- Marca’t objectius concrets: Has de tenir molt clar què és el que vols aconseguir (seguidors, vendre el teu producte, cridar l’atenció d’algun grup o comunitat, fer-te conegut…).3- A quin públic et dirigeixes (target):  segons el teu negoci o producte  has de conèixer qui són els teus possibles clients potencials.


4- Desmarca’t de la competència i ofereix qualsevol cosa que només fas tu.
Prèviament hauràs d’haver fet el teu particular “espionatge industrial” a diferents negocis del teu mateix sector i quedar-te amb el què funciona i descartar el que no t’interessi.

A quines xarxes estan presents:                                                                    
 
                              - A qui es dirigeixen.                                                                   
 
                              - Continguts que ofereixen.
 
                              -Freqüència de les seves publicacions.
 
                              - Productes, serveis d’èxit

5-Publicacions de la teva marca curtes i de qualitat amb imatges o vídeos: Has de captar l’atenció amb un bon  títol, i aconseguir que els teus  fans o seguidors participin amb els seus comentaris (engagement).


6-Segmenta les teves publicacions per focalitzar els teus interessos (edat, gènere, ubicació...)7-Comparteix publicacions i noticies vinculades al teu sector de negoci (més engagement).8-Estar a l’aguait als comentaris o missatges  per mantenir un bon temps de resposta (que no quedi cap pregunta sense resposta).


9- Enllaça publicacions que portin a la teva pàgina web.

10-Elabora un calendari editorial  per organitzar les teves publicacions i veure el rendiment  de les que obtenen  millors resultats.


Regreso al contenido