Bloc - Recreasocialmedia

Vaya al Contenido

Els temps canvien

Recreasocialmedia
Publicado por en Marquèting ·
Tags: digitalitzacióxarxesSocialsfacebookInstagramLinkedinTwitternegocisengagement
ELS TEMPS CANVIEN

NO ESPERIS MÉS I ACTUALITZA’T

Actualitzar-se: present i futur.
No creguis que això de renovar-se no va amb tu, amb la teva empresa o amb el teu negoci, perquè amb l’estratègia adequada sempre  podràs millorar per estar a l’última i, en definitiva, ser més competitiu i modern.  

Actualitzar-se no comporta riscos, així que hi tens molt a guanyar i res a perdre. Ningú no vol malgastar el seu temps, per això te’l gestionarem i l’optimitzarem si formem part del teu equip.
Fora pors!

Tot funciona a ritmes diferents, per tant, cal esbrinar quin és el nostre i el de la nostra empresa. Atreveix-te a marcar el teu propi tempo seguint unes bones pautes.
El negoci és com qualsevol persona física en un món socialitzat: primer de tot cal fer-se popular, deixar-se veure perquè et coneguin, trobar els ambients en què et mous millor (Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn) i saber on hi ha més possibilitats de lligar. I, si no tens molt clar quin és el millor ambient per a fer-ho, hauràs de sortir de festa per saber-ho.
Ara que ja has sortit, quan et vegin t’etiquetaran per la teva bona presència i et recordaran sense saber de què exactament. Perquè es recordin de tu, és a dir, del teu negoci, hauràs d’anar més enllà: esbrinar els seus interessos i inquietuds, interactuar convidant-los a prendre alguna cosa, cuidant-los i oferint el millor de tu, sempre tractant cada conquesta amb l’atenció personalitzada que es mereix.

Un cop aconseguit el teu objectiu, és el moment de fer que la persona, el teu preuat client, vingui per voluntat pròpia a casa teva i, allà, proporcionar-li un bon tracte per presentar-li el millor de tu, allò que ofereixes. Si vols triomfar, has de vendre’t bé, així segur que repetiran.

La gent que no coneix el teu negoci o la teva empresa no sap què s’està perdent. Comparteix-te amb la resta de món.Regreso al contenido